Директорът на детска градина Фантазия“ е задържана. Това съобщава БНР, позовавайки

...
Директорът на детска градина Фантазия“ е задържана. Това съобщава БНР, позовавайки
Коментари Харесай

Извънредно! Неочакван арест след зверството с деца в детска градина във Велинград

Директорът на детска градина „ Фантазия “ е арестувана. Това съобщава БНР, базирайки се на проверяващи от Велинград. Мая Якимова е в ареста на РПУ -Велинград.

По-рано през днешния ден прокуратурата и полицията в Пазарджик се самосезираха, след публикуваните в обществените мрежи фрагменти с принуждение в новаторската детска градина. На тях се вижда по какъв начин възпитателка дърпа и удря деца.

По-късно прокуратурата ще направи изказване пред Съдебната палата в Пазарджик, а по това време във Велинград се чака да стартира митинг във връзка разкритията за принуждение в забавачката.

По-рано директорът застана пред общинските съветници. Твърди, че видеата са качени от хакнат профил и се съмнява дали не са манипулирани.

„ Пуснах заповед, която е обвързвана със създалата се спешна обстановка. По всевъзможен метод ще ревизира случая с този хакнат профил “, увери Мая Якимова, представена от Bulgaria ON AIR.

Bащата на показаноto дете показа, че синът му нееднократно разказвал за жестоките способи на образование. Той и брачната половинка му обаче не повярвали, до през вчерашния ден.

„ Просто виждах, самото дете ми споделяше: „ Леля Нели, не желая на градинка, вуйна Нели бие “. То не може да ми обясни подробностите “, сподели Петър Томанов.

Бащата опитал да приказва с директор на градината, само че без триумф. Сега е безапелационен, ще заведе дело и желае цялостна инспекция от всички институции.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР